Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler Türkçe/Ücretsiz



En saygın anket şirketlerine kayıt olun. Hızlı, kolay ve %100 ücretsiz!
Anketler düzenli bir şekilde e-mail olarak elinize ulaşsın.
Doldurduğunuz her anket için nakit para, hediye çekleri ve daha birçok farklı ödül kazanın.
Size tavsiye ettiğimiz anket siteleri sizden hiçbir ödeme talep etmeyecekler; burada gelir sağlayan yalnızca sizsiniz, onlar değil!
Ortalama Kazanç anketlerin uzunluğu ile orantılıdır. Genelde anket başına 3-12 TL arasında değişmektedir.
Tavsiye ettiğimiz tüm anket doldurma sitelerine kayıt olmanız durumunda, aylık kazanç beklentiniz 250-300 TL olmalıdır.
Kayıt sürecinin tamamlanması ve kazandığınız ücretin size ödenebilmesi için üye olduğunuz her anket şirketi için kayıt başvurunuzu mail adresinizden onaylamalısınız.
Anket siteleri tarafından sizden istenilen konularda fikirlerinizi belirtirken dürüst olmanız çok önemlidir. Eğer anketleri yanıtlarken rastgele ve tutarsız davranırsanız bir daha size anket göndermezler.
Unutmayın, size tavsiye etiğimiz anket siteleri binlerce büyük ve saygın marka için pazar araştırması yapmak için size anket başına para ödemeyi teklif ediyorlar. Eğer ciddi cevaplar verirseniz anketle para kazanma şansınız olur.
Anket şirketleri sizi uygun olan anketlerle buluşturabilmek için hakkınızda biraz bilgi istiyorlar. Sizden istenilen tüm ayrıntıları eksiksiz doldurmanız çok önemlidir. Eğer daha fazla anket almak istiyorsanız profil bilgileriniz eksiksiz olmalıdır.
Aşağıdaki şirketler hemen yeni üyeler bulmak istiyorlar.
TAVSİYE: Kazancınızı en üst seviyeye taşımak için tüm şirketlere kayıt olun. Böylece daha fazla anket doldurma şansınız olsun!
Kayıt aşamasında sizden ikamet ettiğiniz semtin posta kodu istenecektir.
Eğer bilmiyorsanız bu linkten http://postakodu.ptt.gov.tr bakabilirsiniz.

Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler

– Global Test Market TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.
– Fikir pazarı TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.
– Talk Online Panel TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.
– İpsos TR  – BURADAN kayıt olabilirsiniz.
– GFK TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.
– Daedalus Online TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz. 
– Myiyo TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.
Önemli: Eğer anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız kayıt aşamasında veya sonradan sizden istenilen tüm bilgileri eksiksiz tamamlamanız lazım. Bunu atlamanız durumunda muhtemelen anket alamazsınız.
Bazı anket siteleri daha kayıt aşamasında kişisel bilgilerinizi isterken diğer bir kısmı sonradan istiyor. Anket şirketlerine kayıt olduktan sonra e-posta kutunuzu kontrol edin ve üyelik başvurunuzu onaylayın. Daha sonra hesabınıza giriş yaparak eksik olan profil bilginiz varsa en kısa zamanda tamamlayın.
Size tavsiye ettiğimiz anket siteleri birçok ülkede faaliyet gösteren yasal ve saygın şirketlerdir. Anketle para kazanmak isteyen herkes bu yasal ve ticari anket şirketlerine kayıt olmakta özgürdür.
Büyük şirketler müşterilerinin ürünleri ve hizmetleri hakkında neler düşündüklerini bilmek isterler. Sizin gibi tüketicilerin fikir ve görüşlerini almak için de internet üzerinde anketler yapan anket şirketleriyle çalışırlar.
Anket şirketleri kullanıcılarından hiç bir zaman para talep etmez. Tüm kontrol kullanıcıların elindedir ve kullanıcılar fikirlerini paylaştıkları için herhangi bir yükümlülük altına girmezler.
Evet, para kazandıran anket siteleri ek kazanç için idealdir. Fakat gerçekçi olmayan vaatlerde bulunan şahıslara şüpheyle yaklaşın.
Ücretli anketleri cep harçlığı kazanmak için kolay bir yöntem olarak görün.
Amacımız piyasadaki en güvenilir ve adil anket şirketlerini bulmak ve hepsini size ücretsiz olarak sunmaktır. Bizim için önemli olan tüketiciler ile pazar araştırma şirketlerini bir araya getirmektir.
Sırrımız oldukça basit. İnternet kullanıcıları anketle para kazanmak istiyorlar. Büyük vaatler vermiyoruz, ziyaretçilerimize dürüst bir şekilde beklentilerinin ne olması gerektiğini söylüyor ve onlara para kazandıran en iyi anket şirketlerini buluyoruz.
Bilgileriniz asla üçüncü kişilerle paylaşılmayacak.
Yalnızca seçtiğiniz anket şirketlerinden onay e-postaları ve yine sizin belirlediğiniz diğer para kazanma fırsatları ile ilgili e-postalar alacaksınız.
Bu bir dolandırıcılık mı?
Hayır, bu bir dolandırıcılık değil. Biz anket doldurarak para kazanmak isteyen herkesi gerçek anket şirketleri ile buluşturma hizmeti sağlarız. Biz ya da anket şirketleri sizden hiç bir zaman para talep etmeyiz. Her zaman tüm kontrol sizin elinizdedir ve herhangi bir mecburiyet altında değilsiniz. Biz yalnızca güvenilir piyasa araştırma şirketleriyle çalışmaktayız.
Bilgilerim güvende mi?
Evet, detaylarınız güvenlidir. Gizliliğimiz bu sayfada bulunan lider anket firmaları için çok önemlidir. Bilgileriniz üçüncü kişilerle sizin izniniz olmaksızın paylaşılmaz ve sadece üye olmayı seçtiğiniz anket şirketleri tarafından tutulur. Dilediğiniz zaman bu şirketlerden anket davetiyesi almayı bırakmakta özgürsünüz. Size tavsiye ettiğimiz tüm para kazandıran anket siteleri büyük ve saygın pazar araştırma şirketleridir.
Sözleşme yapmak gerekiyor mu?
Hayır. Bağlayıcı herhangi bir sözleşme yapmanıza gerek yoktur. Size önerdiğimiz herhangi bir anket şirketi ile hiç bir yasal yükümlülük altında kalmaksızın, dilediğiniz zaman üyeliğinizi sona erdirebilirsiniz. Size gelen e-posta davetiyelerinin en alt kısmında bulunan ‘Aboneliği iptal et’ linkine tıklayarak anket davetiyeleri almaktan vazgeçebilirsiniz.
Çoğu anket şirketine katılım için yaş sınırı 16’dır. Ancak bazı anket panelleri 14 yaş ve üzeri katılımcıları da kabul ederler.
Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler Türkçe/Ücretsiz Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler Türkçe/Ücretsiz Reviewed by Dahili on 01:56 Rating: 5

4 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.